ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Super League: Κέρκυρα – ΟΦΗ 4-1 (video)

Η Κέρκυρα πήρε πολύτιμο «τρίποντο» επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-1 στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League και μετά το «διπλό» στο «Καραϊσκάκης», έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη μάχη της παραμονής.

Οι «Κρητικοί» παίζοντας χωρίς άγχος, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με το Βαγγέλη Μάντζιο να κάνει το 1-0 στο 13΄, έπειτα από οργανωμένη αντεπίθεση. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με την Ιωάννου και αμέσως μετά, στο 23΄, ο Wenzel να βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1. Ωστόσο, οι «Κερκυραίοι» πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή, καθώς στο 25΄ ο Γραμμόζης με ένα σουτ από τα 35 μέτρα διαμόρφωσε το 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις, με τον ρυθμό να έχει πέσει αισθητά. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Wenzel σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Γκολ: Ιωάννου 20΄, Wenzel 23΄, 93΄, Γραμμόζης 25΄ / Μάντζιος 13΄
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Καβακάς): Αναστασόπουλος, Wenzel, Σακελλαρίου, Osman, Majstorovic, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης (Γιάντσης 65΄), Τσίγγας (Ηλιάδης 54΄), Ιωάννου, Καλαντζής (Μπάρκογλου 86΄).
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Ταυλαρίδης, Dennis Souza, Verdinho (Πίτσος 63΄), Kendal, Bodor (Νυκτάρης 83΄), Jorge Lopez (Μπούρμπος 58΄), Jordi Lopez, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Μάντζιος
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Κέρκυρα – ΟΦΗ:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: