ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Super League: Παναιτωλικός – Άρης 5-1 (video)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Άρη με το ευρύ 5-1, στο πλαίσιο της 29ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League, ωστόσο παρά τις μαθηματικές ελπίδες που διατηρεί, βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Πασά να ανοίγει το σκορ στο 13΄, έπειτα από σέντρα του Fernandes. Η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στους ίδιους, που λίγο πριν την εκπνοή του 45λεπτου, σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Camara με αριστερό σουτ νίκησε τον Βελλίδη.
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Χαριστέας έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς με βρήκε δίχτυα με πλασέ στο 47΄. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διεύρυνε κι άλλο το σκορ, διαμορφώνοντας το 4-0. Οι «κίτρινοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 74΄, έπειτα από εύστοχο αριστερό διαγώνιο σουτ του Γιαννιώτα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός σημείωσε κι άλλο τέρμα, με τον Fernandes να πλασάρει τον Βελλίδη και να κάνει το 5-1. Στη συνέχεια, ο διαιτητής Βοσκάκης αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση, καθώς υπήρχε συμπλοκή μεταξύ αστυνομίας και οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών. Ο αγώνας άρχισε και πάλι στη συνέχεια και ολοκληρώθηκε με αρκετή καθυστέρηση.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Γκολ: Πασάς 13΄, Camara 45΄+1΄, Χαριστέας 47΄, 52΄, Fernades 76΄ / Γιαννιώτας 74΄
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός
(Νταλακούρας): Cennamo, Dolezaj, Edjenguele, Κούσας, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ricardo Fernandes, Boumale, Πασάς (Mumin 62΄), Χαριστέας (Μπελεβόνης 80΄), Camara (Akale 65΄).

Άρης (Masado): Βελλίδης, Michel, Sankare, Neto, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας (Κατίδης 56΄), Faty, Καπετάνος, Acosta (Κανούλας 64΄), Γιαννιώτας, Soltani (Τριανταφυλλάκος 46΄).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Άρης:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: