ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Super League: Πανιώνιος – SKODA Ξάνθη 1-1 (video)

«Χρυσό» βαθμό κατέκτησαν Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη, που έμειναν στο 1-1 για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Έτσι, αμφότερες οι ομάδες έφτασαν στους 33 βαθμούς και διασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο στερήθηκαν αποτελεσματικότητας. Αντίθετα, η Ξάνθη δίχως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 25΄ με κεφαλιά του Βασιλακάκη. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει με στόχο την ισοφάριση, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Το σύνολο του Άκη Μάντζιου είχε τη διάθεση και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει μην μπορώντας να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Ξάνθης. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένει μέχρι το 72΄, όταν ο Omo με κεφαλιά από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Γκολ: Omo 72΄ / Βασιλακάκης 25΄
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Curdi, Pierre, Σιόβας, Ρόκας (Schembri 55΄), Μενδρινός, Omo, Antunes, Σάμαρης, Dimbala (Abdullayev 67΄), Cuqi.
SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Stasiak, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Dani, Βλαχοδήμος (Σταθάκης 80΄), Πλατέλας (Poy 57΄), Marselinho (Μάνταλος 57΄), Markovski.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Πανιώνιος – SKODA Ξάνθη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: