ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-1 (video)

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέταξε και την ΑΕΚ με 2-1, αυτή τη φορά εντός έδρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague και εξασφάλισε την παραμονή του.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να σταθούν όρθιοι στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 58′, με σουτ του Beccera.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Zabrella έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του, καθώς σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κωνσταντόπουλου.
Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Wanderson στο 81′, όμως παρά το σοκ οι γηπεδούχοι πίεσαν στην επίθεση και με πλασέ του Κυριάκου στο 84′ μετά από λάθος του Μπουγαϊδη έκαναν το τελικό 2-1
Γκολ: Beccera 58’, Κυριάκος 84′ – Wanderson (αυτ.) 81′)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Wanderson, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος, De Vincenti, Zabrella (Τζανής 73′), Beccera (Ντάσιος 86′), Κυριάκος, Γεωργίου, Vila.
AEK: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Κοντοές (Carlos 68′), Γεωργέας, Λαγός (Φούντας 57’), Vargas (Guerreiro 73′), Καφές, Leonardo, Κλωναρίδης, Beleck.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: