ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Tί έδειξε η νεκροψία στη σωρό του Μοροζίνι

Tα αποτελέσματα της αυτοψίας της σωρού του Πιερμάριο Μοροζίνι ήρθαν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής αλλά και του ανευρύσματος ως αιτίες για τον θάνατο του Ιταλού ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Ντ’ Οβίντιο ήρθαν να ανατρέψουν τα πάντα και να εκθέσουν όλους όσοι υποστήριζαν ότι η τραγική κατάληξη του 25χρονού οφειλόταν σε έναν από τους παραπάνω λόγους.Στα όσα είπε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο ιατροδικαστής απέφυγε ξεκάθαρα να πάρει θέση. Απλώς διευκρίνισε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν. «Θα χρειαστούν περαιτέρω έρευνες, αναλύσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία τα περιμένουμε μέσα στις επόμενες 30 ημέρες», διευκρίνισε.
Ο καρδιολόγος, Μπρούνο Καρού ο οποίος κλήθηκε να εξηγήσει τη δήλωση του ιατροδικαστή σε ένα από τα ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα που αφιερώνουν ώρες και ώρες αναλύσεων για το ζήτημα που έχει συγκλονίσει την Ιταλία και όλο τον κόσμο σχολίασε:«Είναι ξεκάθαρο από τα λόγια του ότι πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ανευρύσματος, καθώς είναι κάτι που διαπιστώνεται εύκολα μετά από τους μικροσκοπικούς ελέγχους», τόνισε ο Καρού ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε ότι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν τίθεται θέμα καρδιακού επεισοδίου.
Ωστόσο, στη συνέχεια των δηλώσεών του φάνηκε να «κλείνει» υπέρ της φημολογίας που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη γειτονική χώρα. Τι ακριβώς; Κάποια γενετική ανωμαλία η οποία δύσκολα μπορεί να διαγνωστεί.«Τα γενετικά αίτια δεν μπορούν και δεν πρέπει να αποκλεισθούν. Δεν διαπιστώνονται και αυτές προκαλούν ξαφνικούς θανάτους», υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: