ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η Ρίτα Γουίλσον ανακάλυψε ότι κατάγεται από την Ξάνθη! (VIDEO)

Τις ρίζες της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη βρήκε η δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood Ρίτα Γουίλσον...
Η σύζυγος του Τομ Χανκς στα πλαίσια της σειρά του NBC «Ποιος νομίζεις ότι είσαι» βρέθηκε πρόσφατα σύμφωνα με το xanthipress.gr στην Ξάνθη και ανακάλυψε ότι πριν φτάσει στην Αμερική ο πατέρας της πέρασε στη Βουλγαρία, υπηρέτησε ως βούλγαρος στρατιώτης στην Ξάνθη, έκανε ένα γάμο και απέκτησε ένα παιδί που πέθανε όπως και η πρώτη σύζυγός του.

Αυτά τα γεγονότα δεν ήταν γνωστά σε κανένα συγγενικό πρόσωπο ενώ η διάσημη ηθοποιός έμαθε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Χασάν Χαλήλ Ιμπραΐμωφ (στην Αμερική ήταν γνωστός ως Άλεξ) και γεννήθηκε στο Ωραίο της Ξάνθης το 1920.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ηθοποιός γνώρισε την ξαδέρφη του πατέρα της και άλλους συγγενείς ενώ οι πληροφορίες που συνέλεξε αναφέρουν ότι ο πατέρας της ως πολιτικός πρόσφυγας από την Ελλάδα, την περίοδο του κουμμουνισμού στη Βουλγαρία διέθετε «φάκελο» και ήταν υπό στενή παρακολούθηση ενώ είχε ενοχοποιηθεί ότι είχε σχέσεις με τον Γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου στη Φιλιππούπολη . Στο φάκελο που βρήκε στη Σόφια, έμαθε ότι ο πατέρας της, στην πραγματικότητα, φυλακίστηκε επειδή σχεδίαζε να περάσει στην Τουρκία.
Η Ρίτα Γουίλσον μετά από μεγάλη έρευνα γνώρισε και τον αδερφό του πατέρα της που σήμερα είναι 96 ετών και ο οποίος της έδειξε και το γράμμα που του είχε στείλει ο πατέρας της από την Αμερική. Φυσικά σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι τόσα χρόνια ο πατέρας της, της έκρυβε κάτι τόσο σοβαρό αλλά η ίδια δηλώνει μεγάλη υποστηρίκτρια της Ελλάδας.

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: