ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ!!! (video)

Πως είναι το πρώτο σποτ του Πάνου Καμμένου για τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις εκλογές 2012;
Μέσα απο την σελίδα του στο facebook o Πάνος Καμμένος δημοσίευσε το πρώτο σποτ για τις εκλογές 2012, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το οποίο το έφτιαξε ενας απο τους φίλους της σελίδας.

Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές 2012 θα γίνει επι το πλείστον χωρίς λεφτά μέσα απο τα social media και απο πόρτα σε πόρτα.
Το περιεχόμενο του βίντεο με το σποτ του Πάνου Καμμένου για τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει να κάνει με τις θέσεις και τη φιλοσοφία του νεοσύστατου κόμματος, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου με το λεφτά υπάρχουν και ο Θεόδωρος Πάγκαλος με το μαζί τα φάγαμε .
Παράλληλα το σποτ του Πάνου Καμμένου για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξαπολύει επίθεση στις τρεις οικογένειες που κυβέρνησαν την χώρα εδώ και 35 χρόνια.
Από ό,τι φαίνεται το σποτ άρεσε στον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, μιας και το ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ο υποστηρικτής και δημιουργός του σποτ έχει γράψει κάτω από το βίντεο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! και Πάνο Καμμένο έχω ενώσει ντοκουμέντα από το διαδίκτυο και έχω φτιάξει ένα (δυνατό πιστεύω) διαφημιστικό σποτάκι για το κίνημα, αν σας αρέσει παρακαλώ μοιραστε το και προωθήστε το ακόμη και σε τηλεοπτική διαφήμιση .
Δείτε τη φωτογραφία με την ανάρτηση του σποτ από τον Πάνο Καμμένο στο facebook για τους Ανεξάρτητους Έλληνες:
Δείτε και το σποτ...

briefingnews.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: