ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Κατασκεύασε ολόκληρο δωμάτιο παιχνιδιών από χαρτόνι! (video)

Πρόκειται για μία ιστορία που μοιάζει περισσότερο με ταινία. Ο πρωταγωνιστής είναι ο 8χρονος Κέιν Μονρόι .
Ο μικρός Κέιν το προηγούμενο καλοκαίρι το πέρασε στο πίσω μέρος του καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτου του πατέρα του.
Εκεί ο Κέιν ξεκίνησε να φτιάχνει παιχνίδια με χαρτόνια από κούτες και άλλα αντικείμενα που βρήκε τριγύρω. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο δωμάτιο παιχνιδιών από (!!!) χαρτόνι! Ο μικρός Κέιν σκέφτηκε κάθε λεπτομέρεια για τον παιδότοπο του. Μέχρι και το οικονομικό. Με 1 δολάριο θα μπορεί κάποιος να κάνει 2 γύρους του παιχνιδιού αλλά αν πληρώσει 2 δολάρια θα μπορεί να φτάσει τους δεκαπλάσιους γύρους.
Το μόνο που του έλειπε ήταν οι πελάτες . Μία μέρα του ήρθε ένας. Ο Νιρβάν Μούλικ και ήταν σκηνοθέτης. Διηγήθηκε την πρωτοβουλία του μικρού στο Facebook και διοργάνωσε την παρουσίαση και διαφήμισή του. Έτσι η αίθουσα παιχνιδιών του Κέιν γέμισε από πελάτες. Και μετατράπηκε σε ταινία μικρού μήκους. Η αίθουσα παιχνιδιών του Κέιν είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα κάθε Σάββατο και Κυριακή και μπορούν να πάνε όσοι έχουν κλείσει ραντεβού με τον πατέρα του μικρού.
Δείτε το βίντεο που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους….


 
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: