ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Φωτογραφίες Σοκ της κόρης της Whitney Houston που κάνει ναρκωτικά (video)

Πραγματικά σοκάρουν οι φωτογραφίες και το video που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown να κάνει χρήση ναρκωτικών.
Η Bobbi Kristina προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα του τραγικού θανάτου της μητέρας της Whitney Houston, όμως η ίδια εδώ και καιρό αντιμετωπίζει και άλλους δαίμονες.
Στο φως βγήκε φωτογραφίες που δείχνει την κόρη της Whitney να καπνίζει μαριχουάνα πριν από ένα χρόνο, αποδεικνύοντας ότι η μικρή, μεγαλωμένη σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον, μέσα στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη βία, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον εφιάλτη.
Πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2011 σε ένα πάρτι που είχε πάει η Bobbi Kristina, λίγες μέρες αφού έκλεισε τα 18.
«Η Bobbi Kristina έμενα με κάτι φίλους της στο σχολείο και αγόρασε μια μεγάλη σακούλα με μαριχουάνα που την έφερε στο πάρτι. Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις έξι το επόμενο πρωί, χόρευε και γλεντούσε ασταμάτητα. Παράλληλα έπινε σφηνάκια βότκας και άλλα ποτά σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή λιποθύμησε», δήλωσε άνθρωπος που βρισκόταν στο συγκεκριμένο πάρτι.
Η ίδια πάντως όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι η μητέρα της και ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματά της.
Οι φωτογραφίες όμως, άλλα δείχνουν δυστυχώς.



Το video δημοσιεύτηκε από το EnquirerPlus, και δείχνει την κόρη της αδικοχαμένης τραγουδίστριας να κάνει χρήση μαριχουάνας και άλλων ναρκωτικών ουσιών μαζί με τους φίλους της. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι το συγκεκριμένο ερασιτεχνικό video που τραβήχτηκε από κάποιο φίλο της Kristina είναι από το Μάρτιο του 2011, γεγονός που δείχνει το ότι η μικρή ήταν μυημένη στο χώρο των ναρκωτικών πολύ πριν το θάνατο της μαμάς της.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε βγει στη δημοσιότητα και έρευνα που ήθελε την 19χρονη να έχει τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών με την μαμά της. Πρόκειται για έναν άντρα που προμήθευε μάνα και κόρη με μαριχουάνα και κοκαΐνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: