ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Γράψτε Zerg Rush στο Google και θα παίξετε!

Βαρεθήκατε να δουλεύεται στον υπολογιστή; Ώρα για παιχνίδι!
Γράψτε Zerg Rush στην θέση της αναζήτησης της πρώτης σελίδας της Google και ένα κρυμμένο παιχνιδάκι κρύβεται στη μηχανή αναζήτησης.
Αν πραγματοποιήσετε την παραπάνω αναζήτηση, πολλά μικρά όμικρον, κίτρινα και κόκκινα, εμφανίζονται και πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης και καταστρέφουν ότι βλέπουν από κάτω, ''τρώγοντας'' όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης!

Και στο τέλος όλα αυτά τα μικρά "ο" μαζεύονται και πάλι στο πάνω μέρος της οθόνης σχηματίζοντας δύο G ένα κόκκινο και ένα κίτρινο.
Ο χρήστης μπορεί βέβαια να παίξει και να αποκρούσει τα μικρά όμικρον κάνοντας κλικ πάνω τους Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και πόντους ανάλογα με το πόσο θα καθυστερήσουν την "καταστροφή" της σελίδας και μετά να το μοιραστούν με τους φίλους τους στο Google+.
Ο όρος «Zerg Rush" ανήκει στο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής StarCraft του 1998.
Φυσικά τα "κόλπα" της Google δεν σταματούν εδώ: Το πιο διασκεδαστικό ίσως το Do a barrel roll!
Ζαλίζεστε εύκολα; Τότε μην γράψετε στο Google, Do a barrel roll! Αν πάντως το γράψετε θα δείτε την εικόνα να περιστρέφεται 360 μοίρες. Αυτό είναι ένα από τα «αστεία» της Google, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.
Οι προγραμματιστές της Google αποφάσισαν την πλήρη περιστροφή της σελίδα τους! Αν δεν έχετε τάσεις ναυτίας, δοκιμάστε το!
Άλλα αστεία; Αν, για παράδειγμα, πληκτρολογήσει κανείς στα αγγλικά «anagram», η Google θα του απαντήσει με αναγραμματισμό «Μήπως εννοούσατε: nag a ram ?».
Στους χάρτες της Google, αν κανείς ρωτήσει πώς να πάω από το Μαϊάμι σε πόλη της Βραζιλίας, θα του απαντήσει «κολυμπώντας στον Ατλαντικό», ενώ από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ, προτείνει «καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: