ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ 1-0 (0-0)

Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι για τον Πυρσό και τον Περδίκκα, που έπαιζαν για την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Πέρα από το άγχος, η συνεχείς βροχόπτωση και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δημιουργήσουν πολλές φάσεις απέναντι στις δύο εστίες.
Η ομάδα των Γρεβενών έδωσε ιδιαίτερο βάρος στα μετόπισθεν, μιας και την βόλευε ο βαθμός της ισοπαλίας, έπαιξε με λιγότερο άγχος απ' ότι οι φιλοξενούμενοι που χρειάζονταν οπωσδήποτε τη νίκη και με πιο καθαρό μυαλό οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, έφτασαν στο γκολ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του έμπειρου φορ Γιώργου Κουτσομήτρου στο 76', σφραγίζοντας την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Να τονίσουμε πως η ομάδα της Πτολεμαΐδας πληρώνει το λάθος της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, όπου χρησιμοποίησε "μεγάλο" αντί "μικρού" ποδοσφαιριστή σε αλλαγή και τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και σήμερα την στερεί την παραμονή στην κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 και πλέον φίλαθλοι, όπου και χειροκρότησαν τις δύο αξιόμαχες ομάδες!!!
Διαιτησία: Κύζας, Παρασκευούδης, Βάντσης (Δράμας)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μακρής, Τσαρτσαρής, Μπούκας (90'+ Ζολώτας), Αλεξανδρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου (84' Μπόζιαρης), Δούμας (88' Μπόλλος), Κουτσομήτρος, Μπλάντος, Γκέτσιος


ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Παπαδόπουλος Χ., Αρσενίδης (32' Τσαγκαλίδης Π.), Μπάμπαρης, Γετίμης, Τσιντός, Νικολαΐδης (67' Κοντογουλίδης), Κίλης, Χαϊτίδης, Συμεωνίδης Γ., Παπαδόπουλος Ε., Ιωαννίδης


Δείτε την τελική βαθμολογία εδώ
Δείτε video και φωτο από τον αγώνα...


Video streaming by Ustream



http://grevenasports.com/



























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: