ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 17χρονος βιντεοσκόπησε το τελευταίο «αντίο» σε φίλους και συγγενείς (video)

Ο 17χρονος Shaun ενημερώθηκε ότι έχει λίγους μήνες ζωής μπροστά του...
Το τελευταίο του αντίο στους φίλους και τους συγγενείς του έστειλε μέσα από ένα βίντεο που τράβηξε ο 17χρονος Shaun Wilson-Miller.

Το νεαρό αγόρι από τη Μελβούρνη πάσχει από χρόνια καρδιακή πάθηση και ο οργανισμός του έχει απορρίψει ήδη δύο μοσχεύματα.
Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί πια να υποβληθεί σε τρίτη κατά σειρά μεταμόσχευση και πως έχει μερικούς μήνες ζωής μπροστά του.
Ο Shaun το ίδιο βράδυ αποφάσισε να κάνει αυτό το βίντεο, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του.
Παρότρυνε τους αγαπημένους του ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο και να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον πατέρα του αφού εκείνος «φύγει».
«Δε θα είμαι εδώ όσο πίστευα ότι θα μπορούσα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι μέχρι στιγμής ότι έχω ζήσει ήταν φανταστικό και δε μετανιώνω για τίποτα. Ζήστε τη ζωή έντονα γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί» λέει ο ίδιος στο βίντεο.
Το συγκεκριμένο βίντεο έχουν ήδη δει περισσότεροι από 1,3 εκατ. χρήστες του διαδικτύου, ενώ έχει προβληθεί και από τηλεοπτικές εκπομπές στην Αυστραλία.
Ο Shaun μάλιστα, είπε σε μια εφημερίδα ότι έχει βρει και τη γυναίκα της ζωής του, επίσης ασθενή. «Ναι, είναι αγάπη αυτό που νιώθω. Βγαίνουμε εδώ και λίγες εβδομάδες αλλά είμαστε φίλοι τα τελευταία επτά χρόνια. Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα είναι ότι θα την αφήσω, γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να την παντρευτώ. Ότι δεν θα κάνουμε παιδιά, ότι δε θα γεράσουμε μαζί. Αυτό είναι που με στεναχωρεί».

http://ierosagon.org/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WaOoatz-uFM

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!