ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

1o VASILITSA Golden Cup

Από τις 17 Ιουνίου ως και τις 2 Ιουλίου το Vaslitsa Resort 4* θα φιλοξενήσει στο προδιαγραφών FIFA νέο γήπεδό του, τη 1η elite διεθνή διοργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή επίλεκτων ομάδων χωρισμένες σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες ανά περίοδο.
Το Κυπριακό Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για ενίσχυση και στήριξη της εθνικής οικονομίας συμμετέχει ...στη διοργάνωση του 1oυ τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου επίλεκτων ομάδων «VASILITSA Golden Cup».
Την οργάνωση έχει αναλάβει η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ» που εδρεύει στην Λευκωσία της Κύπρου, καθώς και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε). Με τη διοργάνωση του 1ου ποιοτικού τουρνουά Βασιλίτσας, οι διοργανωτές σκοπεύουν να προσεγγίσουν το θέμα ΠΑΙΔΙ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μέσα από άλλη οπτική γωνία, με στόχο τη διάνοιξη νέων ανοικτών οριζόντων στον νευραλγικό τομέα του ποδοσφαίρου ακαδημιών σε Ελλάδα και Κύπρο.
Επιδίωξη όλων των φορέων που συμβάλλουν για μία άρτια διοργάνωση ανταγωνιστικών αγώνων ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομής, είναι να μεγαλουργήσει το ευ αγωνίζεσθαι και ταυτόχρονα να αναδειχθούν οι ποδοσφαιρικές αρετές των συμμετεχόντων.
Η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές καθώς και η χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων οι οποίες για πρώτη φορά θα τεθούν στην διάθεση των νεαρών παικτών κάνουν την elite διοργάνωση του1oυ VASILITSA Golden Cup ελκυστική για τις ενδιαφερόμενες ομάδες.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν επίλεκτες ομάδες ανά χρονική περίοδο, με στόχο να μη προσλάβει «μαζικό» χαρακτήρα, αλλά αντίθετα ποιοτικό με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα για τους εμπλεκόμενους φορείς και συμμετέχοντες.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Η μαγευτική περιοχή της Βασιλίτσας βρίσκεται στην καρδιά της Πίνδου σε απόσταση 35 λεπτών από τα Γρεβενά και λιγότερο από δύο ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσω της ευρωπαϊκής Εγνατίας Οδού. Το τουρνουά χαρακτηρίζεται για την ποιότητα του τόσο στην οργάνωση, όσο και στις υποδομές. Θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείουVASILITSA SPA –RESORT 4* σε έκταση 45 στρεμμάτων και σε υψόμετρο 1300 μέτρων, σε απόσταση οκτώ χιλιόμετρων από το περίφημο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Οι ιδανικές κλιματολογικές και περιβαλλοντικές συνθήκες, σε συνάρτηση με το ολοκαινούργιο γήπεδο με φυσικό γρασίδι, θέτουν τις βάσεις για υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι προδιαγραφών FIFA και θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά

ΑΦΙΞΗ – ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ξενοδοχείο Vasilitsa Resort προσφέρει 20 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και 10 σουίτες με τζάκι, υδρομασάζ και σάουνα, 2 Bar - Restaurant, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, spa, hamam, γυμναστήριο, παιδότοπο, συνεδριακό κέντρο παρέχοντας μια αξέχαστη διαμονή.

Οι ομάδες φθάνουν στο ξενοδοχείο μετά τις 14.00 και θα διαμείνουν για τέσσερεις μέρες (τρεις νύχτες).
Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων και περιήγησης στην γύρω περιοχή, κατόπιν συνεννόησης και με μικρή πρόσθετη επιβάρυνση.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ - ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Α. 17 - 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
U9 Γεννημένοι 2003 και νεότεροι 7X7 σε γήπεδο 50 χ 30.
Δύο ημίχρονα των 25 λεπτών
Β. 20 – 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
U11 Γεννημένοι 2001 και νεότεροι 9Χ9 σε 2/3 γήπεδο.
Δύο ημίχρονα των 25 λεπτών
Γ. 23 - 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
U13 Γεννημένοι 1999 και νεότεροι 11Χ11.
Δύο ημίχρονα των 30 λεπτών
Δ. 26 - 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
U15 Γεννημένοι 1997 και νεότεροι 11Χ11.
Δύο ημίχρονα των 30 λεπτών
E. 29 IOYNIOY - 2 IOYΛΙΟΥ
U17 Γεννημένοι 1995 και νεότεροι 11χ11.
Δύο ημίχρονα των 30 λεπτών

*Κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια.
*ΣΗΜ. Στις κατηγορίες U11 και U9 δεν ισχύει ο κανονισμός του οφσάιντ.


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η μέρα
14.00 - 16.00 Αφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια
18.30 - 20.00 Συνάντηση και γνωριμία προπονητών και διοργανωτών
20.00- 22.00 Δείπνο

2η και 3η μέρα
7.00 Έναρξη πρωινού
8.30 -12.30 Αγώνες
12.30 - 16. 30 Γεύμα και ξεκούραση
16.30 - 20.30 Αγώνες
20.00 - 22.00 Δείπνο

4η μέρα
7.00 Έναρξη πρωινού
8.30 - 12.00 Τελικοί αγώνες - Απονομές - Αναχώρηση


ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ο έλεγχος της ηλικίας όλων των παικτών θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας άφιξης. Ο επικεφαλής της κάθε ομάδας οφείλει να παραδώσει στη διοργανώτρια αρχή τις ταυτότητες ή τα δελτία Ε.Π.Ο. όλων των αθλητών.
Μόλις οι ηλικίες των παικτών επιβεβαιωθούν, η διοργανώτρια αρχή θα παραδώσει σε κάθε ομάδα καταστάσεις με όλους τους εγγεγραμμένους παίκτες. Πριν από την έναρξη του κάθε παιχνιδιού οι ομάδες οφείλουν να παραδώσουν μία κατάσταση των παικτών στο διαιτητή (φύλλο αγώνα).
Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 18 παίκτες σε έναν αγώνα. Επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές (συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα) σε έναν αγώνα. Παίκτης που αντικαθίσταται δεν μπορεί να εισέλθει εκ νέου στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι ηλικίες U9 και U11, οι οποίες δικαιούνται απεριόριστες αλλαγές παικτών έπειτα από συνεννόηση με το διαιτητή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΓΙΑΤΡΟΙ
Σε όλους τους αγώνες παρευρίσκεται γιατρός. Θα διαιτητεύσουν διπλωματούχοι διαιτητές.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται πριν ή αμέσως μετά τον αγώνα. Οι ενστάσεις εξετάζονται την ίδια στιγμή από τριμελής επιτροπή οι αποφάσεις της οποίας είναι τελεσίδικες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 130 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Τρείς διανυκτερεύσεις σε 3 \ 4 κλινα πολυτελή δωμάτια
Τρία γεύματα την ημέρα (πρωινό- μεσημεριανό- βραδινό)
Συμμετοχή σε 4 τουλάχιστον αγώνες
Κύπελλο για την πρωταθλήτρια και την δευτεραθλήτρια και μετάλλιο για κάθε παίκτη για τις δύο νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας
Διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες
Αναμνηστική ομαδική φωτογραφία
Αναμνηστικό δώρο για κάθε προπονητή
Δωρεάν διαμονή για τον προπονητή ομάδας 16 παικτών και άνω

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ποτά και αναψυκτικά στα γεύματα
Προσωπικά έξοδα


Τo 1o VASILITSA GOLDEN CUP τελεί υπό την αιγίδα του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ» που εδρεύειστη Λευκωσία. Πρόκειται για υπερκομματικό μη κερδοσκοπικό Οργανισμό πολλαπλής δράσης που παρεμβαίνει ενεργά στο καθημερινό γίγνεσθαι για διάδοση των ακατάλυτων αξιών του Ελληνικού Πολιτισμού. Έμβλημα του Σωματείου είναι το αστέρι της Βεργίνας. Οι βασικοί σκοποί του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» μεταξύ άλλων είναι:
• Η θωράκιση της Εθνικής ταυτότητας του Κυπριακού Ελληνισμού.
• Η προώθηση της Ελληνικής Παιδείας και της ανθρωποκεντρικής αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
• Η πολύπλευρη σύσφιξη των αδελφικών δεσμών του Ελληνισμού της Κύπρου με την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.
• Η προαγωγή της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της ισοπολιτείας στην Κύπρο.

Οι σκοποί του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε), καθώς και το αντικείμενο εργασίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στην αθλητική κοινότητα, σύμφωνα με το Καταστατικό του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού. (Αριθ.Μητρώου Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 48433/ Αυξ.αριθ.1913/23-5-2011) ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΩΡΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ
ΕΛΛΑΔΑ: ΟΑΣΠΕ Τηλ. 0030 6977 856866 & 6940 524583


ΚΥΠΡΟΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (Εξειδικευμένες Υπηρεσίες), Τηλ. 00357 22720000 & 00357 99373000
www.mastertours.eu ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Η αίθουσα συνεδρίων και σεμιναρίων


Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε)
Δημοσιογράφος εφημερίδας Metrosport
Δείτε περισσότερα ... στις  www.acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: