ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας 2012: Barcelona – Bilbao 3-0 (video)

Η Barcelona είναι η Κυπελλούχος Ισπανίας για το 2012, καθώς επικράτησε με άνεση της Bilbao με 3-0, στον τελικό του Copa Del Rey, που φιλοξενήθηκε στο Vicente Calderon της Μαδρίτης.

Σίγουρα ο Pep Guardiola δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο φινάλε στον πάγκο των Καταλανών, καθώς ο αποψινός τελικός ήταν ο τελευταίος αγώνας με τον ίδιο στον πάγκο της Barcelona.
H Barcelona κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό του τελικού δείχνοντας απόλυτα έτοιμη για τις ανάγκες του αγώνα, σε αντίθεση με τη Bilbao. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Pedro, στο 20’ o Messi έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή και στο 24’ ο Pedro ξαναχτύπησε κάνοντας το 3-0. Κάπου εκεί ουσιαστικά ο αγώνας τέλειωσε, καθώς ο νικητής είχε κριθεί.
Τα γκολ: Pedro 3’, 24’, Messi 20’
Οι συνθέσεις:
Barcelona: Pinto, Montoya, Mascherano, Piqué, Adriano, Xavi (Fabregas 81′), Iniesta, Busquets, Alexis (Keita 71’), Pedro (Tiago 87′), Messi
Bilbao: Iraizoz, Iraola, Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe, Javi Martinez, De Marcos (Herrera 46’), Muniain, Susaeta (Perez 46’), Llorente (Toquero 73’), Ibai Gómez
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας 2012, Barcelona – Bilbao 3-0

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: