ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το πρώτο 30άρι θα «χτυπήσει» το θερμόμετρο

Το πρώτο 30άρι θα »χτυπήσει» το θερμόμετρο την Τετάρτη σε ορισμένες περιοχές της χώρας ενώ ανάλογες θερμοκρασίες αναμένεται να σημιεωθούν και τις δύο επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφό.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ το απόγευμα θα υπάρξουν νεφώσεις στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό και ανέμους βόρειους με βορειοδυτικούς που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα φτάσει από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου ενώ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 και στα ανατολικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.


Και τέλος στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: