ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Βίκυ Σταμάτη ξόδεψε 32.000 ευρώ σε 15 μέρες!

Όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας που έχει στα χέρια του ο ειδικός ανακριτής Γαβριήλ Μαλής, η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται να διατηρεί πιστωτικά κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα.

Μέσω αυτής η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου , η οποία είναι προφυλακισμένη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φέρεται να πραγματοποιεί πανάκριβες αγορές σε Αθήνα και Ρώμη το καλοκαίρι του 2003!!!
Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού της VISA της τράπεζας UBS, η κυρία Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ξοδέψει από τις 26 Ιουνίου 2003 μέχρι και τις 11 Ιουλίου 2003, δηλαδή σε διάστημα μόλις 15 ημερών, περισσότερα από 50.000 ελβετικά φράγκα, δηλαδή 32.000 ευρώ με την τότε ισοτιμία…
Πού τα χάλασε αυτά;;; Μα αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ από το Κολωνάκι, την Κηφισιά και την Ρώμη!
Παράλληλα φέρεται να συνδύασε τα ψώνια της με παραμονή στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας σε ξενοδοχείο για το οποίο πλήρωσε στις 10 Ιουλίου 1.160, 50 ευρώ!!!
Επιπλέον στα έγγραφα που κατασχέθηκαν στα γραφεία του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, βρέθηκαν αποδείξεις και παραστατικά λογαριασμών από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons στο Παρίσι, στο οποίο και έγινε η γαμήλια τελετή του ζεύγους.
Στην διάθεση του ανακριτή βρίσκονται επίσης έγγραφα του υποκαταστήματος της τράπεζας UBS της Γενεύης που αφορούν την κίνηση των λογαριασμών που διατηρούσε η κυρία Σταμάτη στο όνομά της κατά το χρονικό διάστημα 2006-2009.
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: