ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

40 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ!

Διεξήχθη χθές η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου...υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη και τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας Αντώνη Αργυρού.
Μετά τη δίωρη συνεδρίαση, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πνεύμα συνεννόησης που, όπως είπε, έδειξαν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων και κυρίως για την απόφαση να μειωθεί το κόστος της εκλογικής δαπάνης κατά 30% σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Δηλαδή, το κόστος θα μειωθεί από τα συνολικά 60 εκατομμύρια ευρώ στα περίπου 40. Επίσης, τα κόμματα δέχθηκαν ομόφωνα τη μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%, τουλάχιστον από τις προηγούμενες εκλογές (από 6 εκατ. σε 3 εκατ. συνολικά).
Πώς θα κατανεμηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος
Επιπλέον, ο κ. Μανιτάκης είπε ότι συζητήθηκε το θέμα του χρόνου προβολής των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο από τους δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και συμφωνήθηκε να γίνει η κατανομή με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Μανιτάκης, για το θέμα της προβολής των υποψηφίων βουλευτών, είπε ότι επειδή δεν υπάρχει αυτή τη φορά η σταυροδοσία θα εφαρμοστούν οι κανόνες της δεοντολογίας μεταξύ των κομμάτων και των καναλιών υπό την εποπτεία του ΕΣΡ.
apospasma.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΡΙΖΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΛΙΜΑΝΙΩΝ,
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,
ΤΑΡΑΧΕΣ, ΚΑΨΙΜΟ ΣΗΜΑΙΩΝ.

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ.

ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ
ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.