ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΜΕ AIDS... Απειλεί ότι θα συνεχίσει να σκορπά το θάνατο!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ!!!
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Ήπειρο, μετά από επείγον μήνυμα της Ιντερπόλ, για τον εντοπισμό Ρουμάνας ιερόδουλης με AIDS που κυκλοφορεί ελεύθερη και απειλεί ότι θα συνεχίσει να κοιμάται με άντρες με σκοπό να κάνει κακό σε όσο περισσότερους μπορεί.

“Δε με φοβίζει καθόλου το ότι με ψάχνει η αστυνομία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία και δεν με τρομάζει που έχω αυτή την ασθένεια. Θα συνεχίσω να κοιμάμαι με άνδρες. Μέχρι στιγμής έχω κοιμηθεί με περισσότερους από πενήντα. Η μοίρα μού έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Έτσι και εγώ θα κάνω όσο περισσότερο κακό μπορώ και σε άλλους ανθρώπους”.
Αυτό ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το τρίτο μήνυμα που έστειλε στο κινητό του συζύγου της η Ρουμάνα ιερόδουλη.
Η 37χρονη οροθετική, είχε επικοινωνήσει ξανά πριν από μερικές ημέρες με τους στενούς της συγγενείς για να τους ενημερώσει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι: είτε η 37χρονη βρίσκεται ακόμη στην περιοχή και είναι δέσμια μελών κυκλώματος που την εκδίδει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος, είτε βρίσκεται σε άλλη περιοχή της Ηπείρου.
Ωστόσο, δεν αποκλείουν το γεγονός η Ρουμάνα να έχει φυγαδευτεί υπό άκρα μυστικότητα στο εξωτερικό και τα μηνύματα να στάλθηκαν από κάποιο μέλος του κυκλώματος στη χώρα μας για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες.
radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: