ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μαθήτρια κατάλαβε ότι έχει καρκίνο βλέποντας τα συμπτώματα σε ταινία

Η ιστορία της 17χρονης Alex Cooper θα μπορούσε να είναι ταινία κι όμως είναι πραγματικότητα.
Η Alex κατάλαβε ότι πάσχει από ένα σπάνιο είδος καρκίνου βλέποντας τα συμπτώματα στην ταινία "Η αδερφή μου και εγώ" στην οποία πρωταγωνιστεί η Cameron Diaz.
Μετά από δύο χρόνια χημειοθεραπείας πλέον οι γιατροί της είπαν ότι η ασθένεια βρίσκεται σε ύφεση και η υγεία της έχει βελτιωθεί. Η Alex πάσχει από μυελογενή λευχαιμία η οποία δυνητικά θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο.
Πλέον ελπίζει ξανά αλλα τα πράγαμτα δε θα ήταν έτσι αν δεν είχε δει την ταινία στην οποία ένα κορίτσι πεθαίνει από καρκίνο. Η Alex είχε συχνά κόπωση, έντονους πονοκεφάλους, πόνο στο στομάχι και συχνά εντόπιζε μώλωπες στο σώμα της, όμοια συμπτώματα με την πρωταγωνίστρια της ταινίας. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία μέχρι που είδε την ταινία και άρχισε να προβληματίζεται. Τρεις εβδομάδες μετά αποφάσισε να κάνει εξετάσεις και διαγνώστηκε ο καρκίνος. Την επόμενη κιόλας μέρα ξεκίνησε χημειοθεραπείες.
Σημερα δυο χρόνια μετά, η υγεία της είναι πολύ βελτιωμένη και η ίδια παραδέχεται πως αν εκείνη τη μέρα δεν καθόταν να δει την ταινία, μπορεί σήμερα να μην ζούσε. Νιώθει πολύ τυχερή και κάνει όνειρα για το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: