ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε ολόκληρη την χώρα

Συνεχίζει να είναι άστατος ο καιρός και την Πέμπτη, με τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά σημεία της χώρας και την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία να είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Από το απόγευμα όμως θα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου


Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις βόρειες Κυκλάδες, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι ισχυρά. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: