ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Σύζυγος, «άτακτου» αρχηγού μικρού κόμματος που δεν μπήκε στη Βουλή του «κλέβει» την ερωμένη!

Με τίτλο, «Ροζ ιστορίες με πολιτική χροιά» η «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13» που κυκλοφορεί, «φωτογραφίζει» αρχηγό μικρού πολιτικού κόμματος να είναι μπλεγμένος σε μια παράξενη ερωτική ιστορία με απρόσμενη εξέλιξη!
Σε χωριό που γεωγραφικά ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και που επισκέπτεται τα καλοκαίρια ο πρωταγωνιστής μας, «Τον χτύπησαν τα βέλη του έρωτα με μια δεσποινίδα κατά πολύ νεότερή του και πνευματικά αξιόλογη» σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα. Η σχέση τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα συνεχίστηκε και στην Αθήνα… «Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος εξακολουθούσε να διαμένει στην οικογενειακή εστία και ο (παράλληλος) βίος φαινόταν ανέφελος ώσπου έγινε το κακό. Η σύζυγος συνάντησε την ερωμένη»! Τι ακολούθησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα; «Όσοι νομίζουν ότι έπεσαν “μαλλιοτραβήγματα” πέφτουν έξω! Οι δύο γυναίκες και συγχωριανές “τα βρήκαν” μεταξύ τους και απομόνωσαν τον πολιτικό άνδρα! Σε τέτοιο σημείο δε που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία του και να στραφεί ξανά σε πιο δημιουργικές κατευθύνσεις»!
Ομολογουμένως το κουίζ εκτός από… πικάντικο, είναι γαργαλιστικό, ιντριγκαδόρικο και εξάπτει τη φαντασία του αναγνώστη! Για αυτό βάλαμε κάτω όλα τα δεδομένα και με λεπτομερή ανάλυση της κάθε λέξης καταλήξαμε στο πρόσωπο του «άτυχου» (;) αρχηγού που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή! Μάλιστα η τελευταία αυτή λεπτομέρεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να οδηγηθούμε στη σωστή απάντηση, αφού αναφέρει το δημοσίευμα, «Πρόσωπο – έκπληξη των εκλογών και λίγο ακόμα ήθελε και θα ήταν στη Βουλή… Ο άνθρωπος θα ξαναδοκιμάσει την τύχη του τον Ιούνιο» και εδώ ακριβώς αναφέρει τη μοιραία φράση που οδηγεί κατευθείαν στην απάντηση, ότι «Οι συγγενείς πολιτικά με εκείνον δυνάμεις τραβούν άλλο δρόμο, είτε συνεργαζόμενες μεταξύ τους είτε επιστρέφοντας στο μητρικό πολιτικό χώρο»!
Σε συνδυασμό με την πληροφορία για την Θεσσαλία, έχουμε την απάντηση στο πιάτο: Καταρχάς αποκλείουμε την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία «επέστρεψε στον μητρικό πολιτικό χώρο», δηλαδή τη ΝΔ. Αν αποκλείσουμε τον Καρατζαφέρη και τον Μάνο που σε καμιά περίπτωση δεν αποτέλεσαν όπως περιγράφει το δημοσίευμα, «Πρόσωπο – έκπληξη των εκλογών», δεν μένουν και πολλές επιλογές, δεδομένου ότι η «Χρυσή Αυγή» και ο Νίκος Μιχαλολιάκος εισήλθαν στη Βουλή! Τι κάνει νιάου, νιάου;

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: