ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εράτυρα: Φιέστα Ανόδου - (videos)...

Ιστορική στιγμή για την Εράτυρα η επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου στην A’ κατηγορία μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και γιορτάστηκε δεόντως.

Την Κυριακή με τη λήξη του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος σύσσωμοι οι Ερατυρείς παραβρέθηκαν στην απονομή του τροπαίου, σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο γήπεδο “Βασίλειος Βικιάρης”. Παρόντες, για να συγχαρούν τους πρωταθλητές ήταν όλοι οι θεσμικοί παράγοντες με τον αντιδήμαρχο κ. Πήτα και την Πρόεδρο της Εράτυρας κα Σαμαρά να κρεμούν τα μετάλλια στο στήθος των αθλητών, τους ιερωμένους Πατήρ-Νικόλαο και Πατήρ-Κωνσταντίνο να δίνουν την ευλογία και τις ευχές τους. Από το δημοτικό συμβούλιο παρευρέθησαν οι κύριοι Λαμπρόπουλος, Περπερής και Κόλιας ενώ παρόντες ήταν οι Ερατυρείς περιφερειακοί σύμβουλοι κύριοι Κατσαούνης και Σημανδράκος.
Πριν την απονομή ο σύλλογος απένειμε τιμητικές πλακέτες και μετά από παράκληση του προέδρου του συλλόγου ο Νίκος Κατσαούνης έβγαλε ένα λόγο που μας συγκίνησε όλους, ενώ συγκινημένος και ο Θεόδωρος Πήτας με τη σειρά του τόνισε τη σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού για την περιοχή.
Ο κ Κατσαούνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή. Ο Βασίλης Βικιάρης είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας αλλά και ιδρυτικό μέλος του σωματείου. Με σκληρή δουλειά και ήθος κατάφερε η ομάδα του να είναι απ τις καλύτερες στο νομό παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Ζαρκοδήμος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πολυτιμότερο παίχτη. Ο Μάριος Καραμίκας είναι πρότυπο αθλητή και μεταγραφής, βρίσκετε στην Εράτυρα τρία χρόνια και βραβεύτηκε για όλη την προσφορά του στην τριετία.
Εκ μέρους του σωματείου η Ελευθερία Βικιάρη απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώτο σκόρερ. Ο Βασίλης Καραμιχάλης υπήρξε για αρκετά χρόνια επαγγελματίας και η παρουσία του στην Εράτυρα ήταν τιμή για το σωματείο. Πιο ώριμος από ποτέ βοήθησε τα μέγιστα όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά και σαν πρότυπο ποδοσφαιριστή για τους νεαρούς συμπαίχτες του, να σημειώσουμε με την ευκαιρία πως η ομάδα έχει μέσο όρο ηλικίας 22,5 χρόνια!
Πενταμελής ήταν η εκπροσώπηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο κ Στάθη Βαρυτιμίδη ο οποίος έδωσε και το τρόπαιο στους αρχηγούς Μήλιο και Δερβένη.
Ακολούθησαν πανηγυρισμοί, οι καθιερωμένες φωτογραφίες και λούσιμο με σαμπάνιες!
Στο summer club kokos στην Εράτυρα με ορχήστρα ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί με καλεσμένους όλους τους φιλάθλους και τραπέζι με ψητά αρνιά που μαζί με τους πρωταθλητές κάθισαν όλοι οι επίσημοι αλλά και φίλαθλοι.
Το σωματείο μας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τους αθλητές και τον προπονητή μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους όπως και την Ε.Π.Σ. Κοζάνης και το σύλλογο διαιτητών για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

westtvnews.gr

Tovoion News Channel Η ΕΡΑΤΥΡΑ ΒΟΪΟΥ ΓΛΕΝΤΙΣΕ ΤΟ... από papackostas

Δεν υπάρχουν σχόλια: