ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε;

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πλεόν δεν είναι μαζί; Ποιοι λόγοι οδήγησαν το πασίγνωστο ζευγάρι να πάρει την απόφαση του χωρισμού;

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να είναι μαζί και φήμες τους θέλουν να είναι πια χώρια! Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Πασχάλη Διαμαντίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η παρουσιάστρια του Alpha Ελενα Παπαβασιλείου όταν την ρωτούν δικοί της άνθρωποι αν έχει σχέση αυτή την περίοδο απαντά ότι είναι μόνη της!
Ακόμη και στο ραδιόφωνο, όταν ο Βαγγέλης Περρής πειράζει την Ελενα Παπαβασιλείου στον αέρα, αυτή χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο!
Η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Πασχάλης Διαμαντίδης αποφάσισαν από κοινού να μην προχωρήσει η σχέση τους και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι πριν καλά καλά προλάβουν να ζήσουν τον έρωτά τους η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας κάτι που δεν άρεσε ούτε στον έναν ούτε στον άλλον.
Μπορεί να χώρισαν το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι!
fimes.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια: