ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το πιο μακρύ μουστάκι του κόσμου!

Ονομάζεται Ραμ Σινγκ Τσοχάν και είναι ένας από τους τελευταίους που είδαν το όνομά του να φιγουράρει στο θρυλικό βιβλίο των Βραβείων Γκίνες. Ο λόγος; Μα διαθέτει το μεγαλύτερο μουστάκι στον κόσμο.
Το μήκος του φτάνει τα 4,29 μέτρα και το μεγαλώνει από τότε την εφηβεία του. Δεν το έχει κόψει ποτέ στη ζωή του και απλά το τριμάρει για να το περιποιείται. Το μουστάκι του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να το τυλίξει γύρω από το σώμα του, ενώ πολλές φορές το… «ντύνει» με μεταξωτές μαντήλες ασορτί με τα ρούχα του.
Μάλιστα ο Τσοχάν δε διστάζει να δώσει και συμβουλές σε όσους θέλουν να τον μιμηθούν. Όπως λέει λοιπόν αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, αφού χρειάζονται 35 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει το μουστάκι το συγκεκριμένο μήκος. Η φροντίδα του είναι πολύ απαιτητική αφού θα πρέπει να το λούζουν, να το χτενίζουν, να το… στρίβουν και να το… ενυδατώνουν!!!
Φυσικά το μουστάκι θα πρέπει να αρέσει και στο έτερον ήμισυ, ενώ για κανένα λόγο δε θα πρέπει να παρασυρθείτε από τις επιταγές της μόδας και να το… κόψετε.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: