ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γδύθηκε και δέθηκε σε δέντρο για να κάνει σεξ!

Στην Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών ένας απελπισμένος άντρας έφτασε στο σημείο να γδυθεί και να δεθεί σε δέντρο μήπως και περάσει κάποια , τον λυπηθεί και κάνει σεξ μαζί του.
Ο απελπισμένος αμερικάνος σκέφτηκε ότι κάποια γυναίκα θα περνούσε από το πάρκο θα τον έβλεπε γυμνό και δεμένο και θα σκεφτόταν να του ορμήσει.

Αντί όμως να τον "τιμήσει" κάποια γυναίκα , τον «τίμησαν», όλοι αυτοί που πέρασαν και τον είδαν, με μία μήνυση.
Έτσι η αστυνομία τον συνέλαβε για προσβολή της δημοσίας αιδούς και κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ο απελπισμένος αμερικάνος κατηγόρησε ένα φίλο του για το περιστατικό , λέγοντας ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του φίλου του και εκείνος το επόμενο πρωί για να του κάνει πλάκα τον έδεσε σε δέντρο.
Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό η αστυνομία κάλεσε τον φίλο του για κατάθεση και εκείνος φυσικά είπε όλη την αλήθεια για το περιστατικό και έμαθαν όλοι ότι ο Άλαν είχε πολύ καιρό να κάνει σεξ και προέβη από την απόγνωσή του σε αυτήν την ενέργεια.
Μάλιστα ο φίλος του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έκανε τα πάντα για να τον πείσει να μην το επιχειρήσει λέγοντάς του ότι όχι μόνο σεξ δεν πρόκειται να κάνει αλλά το μόνο που θα πετύχει είναι να γίνει ρεζίλι των σκυλιών.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: