ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κακοκαιρία και σήμερα

Τοπικές καταιγίδες στη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία το Ανατολικό Αιγαίο και τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε για σήμερα, Δευτέρα 28 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 14 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Δυτικό Κρητικό. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: