ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πήγε για ψώνια...γυμνή

Ενενήντα μέρες φυλάκισης αντιμετωπίζει η 49χρονη Barbara Lafleur από το Saratoga Springs της Νέας Υόρκης γιατί είχε "κάψες" και αποφάσισε φορώντας μόνο το άρωμά της να πάει να ψωνίσει.

Η ξανθιά κυρία αρχικά, μπήκε σε ένα μικρό σούπερ μάρκετ, το Curtis Lumber, όπου μόλις την είδε, ο διευθυντής την προσέγγισε και την ρώτησε εάν αντιλαμβάνεται ότι δεν φοράει τίποτε, αλλά αυτή εντελώς άνετη συνέχισε να κάνει βόλτες στους διαδρόμους.
Μετά από συζήτηση της ζήτησαν να αποχωρήσει, όπως και έκανε.
Ωστόσο δεν το έβαζε κάτω και αντί να ντυθεί συνέχισε να βολτάρει στον περιφερειακό δρόμο μέχρι που, αρκετά παρακάτω, έφτασε σε ένα κατάστημα με διάφορα οικοδομικά υλικά, όπου ρώτησε τι ώρα είναι. "Κανείς δεν θέλησε να της μιλήσει. Είναι μία κατάσταση στην οποία αποφεύγεις να μπλεχτείς", σχολίασε ο εκεί επικεφαλής.
Για κακή της τύχη ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τη συνέλαβε. "Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι απλώς ασκούσε το δικαίωμά της να είναι πλήρως ελεύθερη, περπατώντας δημοσίως γυμνή", είπε ο αστυνομικός που τη συνέλαβε. "Κατά περίεργο τρόπο, η ψυχολογική της εκτίμηση έδειξε ότι είναι μια χαρά", συμπλήρωσε.
News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: