ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στις Σέρρες για τον τίτλο η «Βασίλισσα»

Το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει αύριο (23/05, 17:00) στις Σέρρες η «Βασίλισσα του βορρά», κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό που «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να μπει στα πλέι οφ ανόδου!

Οι «κυανέρυθροι» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που εδώ και λίγες αγωνιστικές έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα παρουσιαστούν στο γήπεδο των Σερρών, αφού θέλουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσουν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με το καθιερωμένο πρωινό χαλάρωμα, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή που μετέβη οδικώς στη Μακεδονική πόλη.
Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα των τραυματιών Ολιζαντέμπε, Λανγκλέ και του τιμωρημένου Καλογέρη.
Αναλυτικά οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν για τις Σέρρες, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Καλί, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καπίας, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Κανακούδης, Βεργώνης, Ντιέ, Πασσάς, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Λαναρής.
kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: