ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ξέφρενα πανηγύρια στα αποδυτήρια των Γιαννιτσών

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά Χανίων και κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδος ,έγιναν ένα κουβάρι μέσα στα αποδυτήρια και πανηγύρισαν με σαμπάνιες και συνθήματα την πολύ μεγάλη επιτυχία τους, να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Τα πανηγύρια κράτησαν για αρκετή ώρα συμμετέχοντας σε αυτά όλο το ρόστερ της ομάδο, ενώ μερίδα φιλάθλων που έμεινε για ώρα έξω από τα κυκληδώματα των αποδυτηρίων, φώναζαν ρυθμικά αποθεωτικά συνθήματα γιαυτούς και τον προπονητή τους.
Αυτό βέβαια δείχνει και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και στις σχέσεις μεταξύ των παικτών, που υπέρ νίκησε τις όποιες αντιξοότητες υπήρχαν και υπάρχουν. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι και λίγο μια ομάδα που φτιάχτηκε το καλοκαίρι από το μηδέν, με παίκτες νεαρούς, που οι περισσότεροι δεν είχαν παίξει ούτε καν σε επαγγελματικές κατηγορίες να παραμένει στην Β’ εθνική, με μια αξιοπρεπή πορεία και μάλιστα να το καταφέρνει αυτό 2 ματς πριν το φινάλε.
Η Αναγέννηση έδειξε ότι έχει παιδιά, που μπορούν να πετύχουν πολλά στο ποδόσφαιρο , φτάνει να τους στηρίξει η τοπική κοινωνία και ο Δήμος Πέλλας.
Δεν είναι λίγο πράγμα, για μια επαγγελματική ομάδα στο 2ο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα να αγωνίζονται παιδιά από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και να φτιάχνουν ένα ομοιογενές σχήμα με παρόν και μέλλον.

Ξέφρενα πανηγύρια στα αποδυτήρια των Γιαννιτσών

Μπράβο στα παιδιά αυτά, στον προπονητή τους Δημήτρη Τομπάζη και τον προκάτοχο του Σπύρο Μπαξεβάνο και στο Πρόεδρο Λάκη Καραογλανίδη για την προσπάθεια που έκαναν.
Με την σημερινή τους νίκη,"παραμονής", έδειξαν σε όλους ότι οι ομάδες φτιάχνονται στο γήπεδο πέρα από λεφτά και ονόματα και παχιά λόγια. Φτιάχνονται με θέληση και αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Ο Κόσμος της Αναγέννησης που χειροκροτούν αυτήν την επιτυχία , οι πολυπληθείς φίλοι της που ήταν απών τους τελευταίους μήνες, να αγκαλιάσουν την ομάδα ώστε να έχει ένα πολύ καλό μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα εδώ
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: