ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Πολλά τα προβλήματα που δημιουργούνται για τη νέα σεζόν στο κολυμβητήριο Γρεβενών.
Το κολυμβητήριο Γρεβενών, ως γνωστόν, έχει πάρα πολλά έξοδα!!!
Έχει ελάχιστα έσοδα και έξοδα που επιβαρύνεται ο δήμος, της τάξης των 250.000 ευρώ και άνω.

Να αλλάξει ο τρόπος θέρμανσης της πισίνας, είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
1. Τώρα που το πετρέλαιο θα ανέβει 40% πάνω, ποιο θα είναι το μέλλον;
2. Ένας δήμος με τόσα προβλήματα, μπορεί να το συντηρήσει;
3. Ένας σύλλογος, μπορεί να καρπώνεται χρήματα των παιδιών (30 ευρώ μήνα) από 300 παιδιά περίπου και να βάζει λιγότερα από 10.000 ευρώ ετησίως.
4. Τι θα γίνει τώρα με αυτά τα παιδιά;
Ερωτήματα που θα έπρεπε να να απαντηθούν 'χθές και όχι σήμερα ή αύριο.
Περιμένω απάντηση και εγώ, όπως και σχεδόν 200 και πλέον οικογένειες του δήμου και όχι μόνο των Γρεβενών.
Λ. Ν.

3 σχόλια:

evi spanou είπε...

αμα σου καρπωσω 30 σφαλιαρες στα μουτρα θα σου πω εγω μετα.....ποιος εξυπνος εισαι εσυ που ξερεις ποσα καιει απο την στιγμη που οι ιδιοι του δημου δεν εχουν ιδεα το ποσο που χρειαζετε για την λειτουργια του?????και αν μπορειτε παρακαλω να γραφετε ολοκληρο το ονοματακι σας Λ.Ν. ευχαριστω.....ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΗ...!!!

ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ είπε...

Δεν μπορείτε να ψεύδεστε για ενα αθλητικό κέντρο που ειναι σχολείο για τόσα παιδιά.Μάθατε να μεταφέρετε ενα πρόβλημα πως το κολυμβητήριο είναι πολυδάπανο έξοδο γιατί ετσι βολεύει μερικούς ώστε να χρεώνουν απο ολλα τα αθλητικά κέντρα και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς το πετραίλεο θέρμανσης στον κωδικό του κολημβητηρίου.Αυτός που γράφει τέτοιες αναληθές πληροφορίες δεν γνωρίζει ουτε που καν ειναι και η πόρτα που την κρατάμε με νεβοπάν.Δεν μας φταίει κανείς για τα όσα δεν μας προσφέρει η δημοτική αρχή γιατί αυτά τα παπαγαλάκια που τα γνωρίζουν όλλα κανουν κακό στον όλο αθλητισμό του τόπου μας και τον παιδιών μας.Λύση δεν ειναι κλείσιμο ενος αθλητικού κέντρου.Εμείς οι γωνείς στηρήζουμε αυτην την προσπάθεια του συλλόγου Μ.Αλεξανδρου,να γυμνάζει τα παιδιά μας, και γνωρίζουμε πολλά περισσότερα από όλλους εσάς τους Ψ Ε Υ Τ Ε Σ. θα συνεχείζουμε την προσπάθεια να παραμένη ανοιχτό με οποιοδήποτε κόστος,γιατι υπάρχει λύση αλλά όχι θέληση.

ο πρόεδρος Γονέων.

Ανώνυμος είπε...

N T R O P H S A S!!!!stamatisete na lete psemata k na korohdeuete olous tous goneis pou trexoune gia na exoune ta padia tous ston athlitismo!anti na parotrinete ta paidia ston athlitismo ta sproxnete sto alkool sto tsigaro k ola ta alla pou erxontai meta apo auta!tempelxanades!gia alou kserete na briskete xrimata k na bazete ta misa toulaxiston stin tseph sas!