ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Φασούλας: Η πολιτεία κάνει τα κέφια σε τρεις μαλάκες!!!

Έξαλλος ο Παναγιώτης Φασούλας για την απόφαση της Πολιτείας να αναβάλλει το ματς των «αιωνίων», τονίζοντας πως η απόφαση είναι πολιτικά και αθλητικά άκυρη. «Τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής» αναρωτιέται μεταξύ άλλων.

Ο Παναγιώτης Φασούλας πήγαινε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το πρώτο ματς των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όμως έμαθε τα... μαντάτα καθ΄ οδόν προς το Φαληρικό Στάδιο.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, και πρώην βουλευτής, εξέφρασε την οργή του για τους χειρισμούς της Πολιτείας και την ελλιπή φύλαξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από την αστυνομία στην εφημερίδα ΦΩΣ.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:
«Αν ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να παίξει, θα ήταν σεβαστή η επιθυμία του. Όμως εφόσον οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν, τότε τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής και οι άλλοι που ανέβαλλαν το ματς;
Πως και πως περίμενε τόσος κόσμος να δει αυτόν τον αγώνα, όχι μόνο αυτοί που πήγαν στο γήπεδο αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που θα το έβλεπαν από την τηλεόραση.
Ένα πράγμα μας έχει μείνει στην Ελλάδα: τέτοια μεγάλα ματς. Και κάνει κέφια η πολιτεία σε τρεις μ@λ@κες που πέταξαν τις πέτρες! Το βρίσκω και πολιτικά και αθλητικά άκυρο αυτό που έγινε με την αναβολή. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που αποφασίζουν έτσι εύκολα να μην γίνει ο αγώνας!
Και ποιος θα την πληρώσει; Μόνο το ελληνικό μπάσκετ και ο κόσμος. Όχι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την ελλιπή φύλαξη της αποστολής. Και δεν καταλαβαίνω τι αποσοβήσανε; Να πω ότι το ματς θα γινόταν στην έδρα του Παναθηναϊκού όπου ο κόσμος του μπορεί να ήταν τσαντισμένος από το επεισόδιο, να πω εντάξει. Όμως το ματς ήταν να γίνει στο ΣΕΦ, τι πρόβλημα θα είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού! Θα γινόταν μια χαρά το ματς και θα λειτουργούσε κατευναστικά. Θα βάζουν λέει τώρα μαθητές στις εξέδρες και θα αποκλείσουν όλο τον υπόλοιπο κόσμο.... Τι είναι αυτά, τι κάνουν ρε π...τη, τρελοί είναι;».
blog.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα να διαλυσουν ολες οι και καλα επαγγελματικες ομαδες,μαζι με τους ουρακοταγκους οπαδους τους,παρα το ξευτιλικι που γινεται καθε λιγο αναμεταξυ τους!Τοσο πιθηκοι ειναι που πλακωθηκανε μεταξυ τους στην Κωνσταντινουπολη!Ολοι πλεον εχουν καταλαβει οτι τα σωματεια εξυπηρετουν την μαφια της Ελλαδας,και ειναι τα καλυτερα πλυντηρια βρωμικου χρηματος!