ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Παναθηναικός - Ολυμπιακός - Στέψη ή πέμπτος τελικός;;;

Στο ΟΑΚΑ θα παίξουν τον τέταρτο τελικό της σειράς ΠΑΟ-Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους να έχουν match ball αφού με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια. Οι πράσινοι από την πλευρά τους θέλουν να στείλουν τη σειρά στη ρουλέτα του πέμπτου αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε στους παίκτες χθες ξανά σε DVD τα πολλά λάθη που έκαναν στο ματς στο ΣΕΦ και όλοι στην ομάδα με οδηγό το 16-0 στον δεύτερο τελικό θα επιχειρήσουν να κάνουν το 2-2.
Το θετικό είναι ότι ο Στράτος Περπέρογλου προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζοτς, καθώς δεν είχε τίποτα ανησυχητικό. Το παρών στην προπόνηση έδωσε για ακόμη μια φορά και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δείχνει συνέχεια την αγάπη του για την ομάδα.
Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης Ιτούδης μέσω του blog της ομάδας τόνισε ανάμεσα σε άλλα «Δεν χάθηκε όμως τίποτα! Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας εδώ, θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι».
Οσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας και αυτή την φορά θα είναι πολύ αυστηρά, με την Αστυνομία να ενημερώνει για τα... στοιχειώδη για όσους θα δώσουν το παρών στο γήπεδο, ενώ θα υπάρχει το κλασικό προστατευτικό δίχτυ που θα καλύπτει τα 3/4 του γηπέδου όπως και στο προηγούμενο ματς.
Επίσης, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00 ώστε να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος. Πάντως εισιτήρια υπάρχουν και θα διατίθενται... «ως τις 4μ.μ. από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και από τις 3μ.μ. στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) θα διατίθενται ως τις 2μ.μ.».


Οι διαιτητές
Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των διαιτητών με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, να προτείνει: «Θέλουμε τους τέσσερις πιο έμπειρους», με τον τιμ μάνατζερ των «πρασίνων», Μάνο Παπαδόπουλο, να διαφωνεί λέγοντας, ότι «δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση σ' αυτό, αλλά δεν είναι αυτό το παιχνίδι τελικός».
Στη συνέχεια ο Χρήστος Σταυρόπουλος είπε: «Μπορεί να μην είναι ο πέμπτος, αλλά κρίνεται ο τίτλος» και συμπλήρωσε: «Μήπως θέλετε να ακούσετε τα ονόματα και μετά να συμφωνήσετε;», με τον Μάνο Παπαδόπουλο να ανταπαντά: «Αυτό όμως θα έπρεπε να το είχαμε συμφωνήσει πριν από τα πλέι οφ». Ωστόσο η ΚΕΔ ήταν αρνητική, με τον Γιώργο Σκινδήλια να επισημαίνει: «Ο Ολυμπιακός έχει στείλει επιστολή και έχει ζητήσει να γίνεται ορισμός και όχι κλήρωση», με την ΚΕΔ να διαφωνεί και τον κ. Σταυρόπουλο να απαντά ότι έχει γίνει γραπτώς και προφορικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: