ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Έγινε ρεζίλι των σκυλιών!!!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε μέσω twitter στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή το θέμα το επίμαχο έγγραφο που φέρεται να έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον Κάρολο Παπούλια.
Ο κ.Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο twitter έγραψε «ειλικρινά πιο γελοία εικόνα, από πολιτικό Αρχηγό να κατηγορεί τον ΠτΔ για προβοκάτσια μπορεί να υπάρξει;».
Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει «φωτιά» το twitter, αφού φίλοι και followers του Πάνου Καμμένου έσπευσαν να του απαντήσουν. Ωστόσο ο κ.Γεωργιάδης συνέχισε την επίθεση γράφοντας «Ξέρω ότι οι του Καμμένου θα πέσουν να με φάνε, αλλά πιο γελοία εικόνα, ενός πολιτικού Αρχηγού, ο οποίος για να μήν αναλάβει τις ευθύνες του»
«Βγάζει Ψεύτη τον ΠτΔ έχετε δει; Πίσω από την πλάτη των βουλευτών του, διαπραγματευόταν συνφωνία και μόλις αποκαλύφθηκε, άρχισε τις ίδιες».
Μάλιστα αναρωτήθηκε τι δουλειά έχουν μαζί του τα δύο πρώην γαλάζια στελέχη Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος.
«δικαιολογίες, όπως με την περίπτωση Γεωργαλά....ζούμε μία ακόμη ντροπή για να γελάει ο υπόλοιπος κόσμος μαζί μας.Αναρωτιέμαι, ο Χρήστος Ζώης και ο Κώστας Μαρκόπουλος, σοβαροί άνθρωποι τί δουλειά έχουν με αυτόν;»
Μάλιστα έκανε λόγω για κωλοτούμπες από τον κ.Καμμένο και όταν κάποιος του απάντησε ότι και εκείνος όταν ήταν στο ΛΑΟΣ έκανε τα ίδια ο κ.Γεωργιάδης απάντησε «το αν έκανα εγώ τα ίδια ακυρώνει το ότι ο Καμμένος έγινε ρεζίλι;».



blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: