ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Κοσμήτορας της βουλής ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης

Την θέση του Κοσμήτορα στην βουλή αναλαμβάνει ο νεοεκλεγείς βουλευτής Γρεβενών κ.Τιμολέων Κοψαχείλης.
Οι Κοσμήτορες επικουρούν τον Πρόεδρο σε οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα της Βουλής ή σε άλλες αρμοδιότητες που τους αναθέτει με απόφασή του.

Με 170 ψήφους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας εξελέγη πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, η οποία σε λίγες ώρες διαλύεται για την προκήρυξη εκλογών.
Έστω και αν η Βουλή που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι εξαιρετικά βραχύβια, οι υπηρεσίες του Κοινοβουλίου έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την υποστήριξη των βουλευτών που μετά την ορκωμοσία τους θα παραλάβουν τον Κανονισμό και θα κληθούν να συμπληρώσουν όλα τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για τους ίδιους και τους συνεργάτες που δικαιούνται, καθώς και την ασφαλιστική τους κάλυψη.
Αναφορικά με τη βουλευτική αποζημίωση, οι 300 που θα ορκιστούν την Πέμπτη δεν θα τη λάβουν και τα χρήματα θα παραμείνουν στο Δημόσιο Ταμείο του Κράτους.
Παρά τον βραχύ βίο της νέας Βουλής, δεν έλειψε η δυσφορία, με αφορμή την γειτνίαση του ΚΚΕ με το νεοεισερχόμενο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ, στο δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Βουλής, ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΚΚΕ.
greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: