ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τα τρίδυμα που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά στην Ντόχα

Μία φωτογραφία που αποτελεί πια παρελθόν για την οικογένεια και τους συγγενείς των τριών παιδιών που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή με την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εμπορικό κέντρο στην Ντόχα στο Κατάρ.

Τα τρία αγγελούδια βρισκόντουσαν εγκλωβισμένα μέσα στον παιδικό σταθμό του εμπορικού κέντρου, μαζί με άλλα 17 παιδάκια, όταν έπιασε η πυρκαγιά και τους περικύκλωσαν οι φλόγες.
Βρήκαν όλα τραγικό θάνατο καθώς έξοδος διαφυγής δεν υπήρχε και δεν άντεξαν τις αναθυμιάσεις και τον πυκνό καπνό.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα των τριδύμων, ανώτερου συμβούλου σε εταιρεία του Κατάρ. «Ποτέ ξανά δεν θα είμαστε ευτυχισμένοι» δήλωσε σε αγγλική εφημερίδα.
Έμεναν στην περιοχή τα τελευταία 5 χρόνια και ζούσαν μία ευτυχισμένη ζωή με μικρές καθημερινές απολαύσεις.
Αναφορά έκανε και στην γυναίκα του, την μάνα των τριδύμων που της άρεσε πολύ να ταιριάζει τα ρούχα των τριών παιδιών της. Η αγάπη της ήταν ατελείωτη μια και τα απέκτησε με τη βοήθεια της τεχνητής γονιμοποίησης.
Φέτος, είχε βραβευτεί ως η καλύτερη μητέρα της Doha για την αφοσίωση στα παιδιά της για την οποία έλεγε ότι «η αγάπη της μητέρας δε διαιρείται μεταξύ των παιδιών της, αλλά πολλαπλασιάζεται από το καθένα από αυτά».
Σπαράζουν όμως την καρδιά και τα τελευταία λόγια του πατέρα «Από μία ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή πέφτεις σε μια κατάσταση που πραγματικά δεν μπορείς να σκεφτείς ότι κάποια στιγμή θα είσαι ξανά ευτυχισμένος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: