ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Φινάλε στη Β΄ Εθνική με το ενδιαφέρον στη Λάρισα

Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής, μετά το πέρας της οποίας θα έχουν επιλυθεί και οι δύο τελευταίες "εκκρεμότητες".
Καλλιθέα και Παναχαϊκή διεκδικούν (μαζί με τον Πλατανια) την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Αυτές αφορούν το ποια ομάδα θα καταλάβει την έκτη θέση και θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου, μαζί με Καλλιθέα, Πλατανιά, Παναχαϊκή και το ποια θα υποβιβαστεί, ακολουθώντας το Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα. Την είσοδο στην πρώτη εξάδα διεκδικούν ο Πιερικός, η Καλλονή και ο Πανσερραϊκός, που αν νικήσει τη Βέροια θα της στερήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.
Στην «ουρά», τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Αγροτικός Αστέρας βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά θα πάρει χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Φωκικός θα πρέπει να νικήσει τη βαθμολογικά αδιάφορη Λάρισα για να παραμείνει στην κατηγορία, εις βάρος της ομάδας από τον Εύοσμο.
Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής (όλες οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00): Βύζας Μεγάρων–Παναχαϊκή, ΑΕΛ Καλλονής–Πλατανιάς Χανίων (OTE TV), Πανσερραϊκός–Βέροια (OTE TV), Ηρακλής Ψαχνών–Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών–Καλλιθέα, Φωκικός–ΑΕΛ, Αναγέννηση Επανομής–Θρασύβουλος, Διαγόρας–Πανθρακικός 0-3 α.α., Αγροτικός Αστέρας–Εθνικός Αστέρας 3-0 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: