ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ!!!

Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, πολλά είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ήδη καταλογίζουν ευθύνες σε επιλογές και πρόσωπα, ενώ παράλληλα ακούγονται και σενάρια που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να επιστρέφει με ηγετικό ρόλο.

Ήδη από χθες το πρωί ο πρώην Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης....αποδόμησε τον πολιτικό σχεδιασμό και τη στρατηγική του κ. Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι αντί του σχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Πρόεδρος της ΝΔ έπρεπε να.... είχε επιμείνει να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, εκτιμώντας ότι τότε ο στόχος της αυτοδυναμίας και της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, ήταν εφικτός για τη Νέα Δημοκρατία.
Σήμερα, σειρά είχε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη επανασυσπείρωσης όλων των δυνάμεων της κεντροδεξιάς.
«Αυτό που προέχει, είναι η παράταξη να συνειδητοποιήσει ότι οι δυνάμεις που πρόσκεινται στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο και οι οποίες, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι μαζί μας, έχουν αθροίσει περίπου ένα 19%», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι η επανένωση των κεντροδεξιών δυνάμεων αποτελεί «μείζον θέμα», αφού, όπως είπε, «οι πολυδιασπάσεις δεν ωφελούν και δημιουργούνται τέτοια αδιέξοδα, όπως αυτά που ζούμε, όχι παραταξιακά, αλλά ως πατρίδα».
Ερωτηθείς εάν η πρόταση για επανασυσπείρωση του κόμματος αφορά και τους κ.κ. Μάνο, Καρατζαφέρη και Καμμένο, καθώς και την κ. Μπακογιάννη, ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις και περιλαμβάνει «όσους επιθυμούν». «Δεν θέλω να κάνω ονομαστικό προσκλητήριο. Όσοι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι», σημείωσε.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: