ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι επισκέψεις του Υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γρεβενών Λ. Παλάντζα την Τετάρτη

Την Τετάρτη 02.05.2012 ο Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζας επισκέφτηκε επιχειρήσεις των Γρεβενών συνομίλησε με τους επιχειρηματίες αλλά και με τους εργαζόμενους.
Βασική μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε την αξία της επιχειρηματικότητας και να την αναδείξουμε στο πρόσωπο δυναμικών και καινοτόμων επιχειρηματιών.
Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα πρέπει να γίνουμε πολύ πιο ευέλικτοι, πολύ πιο γρήγοροι, να εξοικειωθούμε με την κοινή λογική.

Αν δεν υπάρχει επιχειρηματικότητα, αν δε δημιουργηθούν μέσα από τις επενδύσεις νέες θέσεις εργασίας, δε μπορούν να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας που υπάρχουν και δε μπορούν να δημιουργηθούν νέα κοιτάσματα απασχόλησης, προκειμένου να μειωθεί η ανεργία, που είναι το τραγικότερο πρόβλημα της ελληνικής και γρεβενιώτικης κοινωνίας.
Είναι αυτονόητο το ότι θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην επιχειρηματικότητα στον ιδιωτικό τομέα και στη φιλοεπενδυτική και φιλοαναπτυξιακή λειτουργία του κράτους και να συμφιλιώσουμε την επιχειρηματικότητα με την απασχόληση και με τη μάχη κατά της ανεργίας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διαμορφώσουμε ένα νέο εθνικό παραγωγικό μοντέλο, βασισμένο στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία.
Τα Γρεβενά είναι ένας νομός που σφύζει από δυναμικούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Είναι τα Γρεβενά των νέων ανθρώπων που αγωνίζονται, των επιχειρηματιών μας, των φοιτητών μας, των αγροτών μας και γι αυτούς πρέπει να δράσουμε και να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες ανάπτυξης και εξέλιξης.
Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: