ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τι δείχνει η τελευταία κυλιόμενη δημοσκόπηση μεγάλης εταιρίας!!!

Τηλεφωνική δημοσκόπηση που έγινε από μεγάλη εταιρία δημοσκοπήσεων σε σταθμισμένο και ικανό για συμπεράσματα δείγμα πολιτών. Τα συμπεράσματα λοιπόν όπως εστάλησαν και στα κόμματα: Το άθροισμα των δύο κομμάτων του δικομματισμού παραμένει αρκετά χαμηλό γύρω στο 40% και το σημαντικότερο δεν έχει δημιουργηθεί ρεύμα ανάκαμψης, ιδιαίτερα για το ΠΑΣΟΚ.

. Η Ν.Δ. βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση, με ποσοστά γύρω στο 25-26%. Τις τελευταίες μέρες έχει πετύχει μια κάποια αύξηση της συσπείρωσής της.
. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να έχει «κολλήσει» σε ποσοστά γύρω στο 15-16%. Το σημαντικότερο, δεν φαίνεται να μπορεί να δημιουργήσει κάποιο ρεύμα ανάκαμψης ή αύξησης της συσπείρωσής του.
. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της τρίτης θέσης. Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει μια διαρκή ανοδική τάση και κυμαίνεται σε ποσοστά γύρω στο 13-14%. Όλα δείχνουν, πως η στοχοποίηση από κάποια μέσα, κυρίως του Τσίπρα, όχι μόνο δεν ξεφουσκώνουν αλλά αντίθετα του δίνουν ώθηση!
. Το ΚΚΕ εμφανίζεται με διψήφια νούμερα, γύρω στο 11%.
. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες κάποια κάμψη, αλλά παραμένουν ψηλά, γύρω στο 8-9%. Θα εξαρτηθούν πολλά απ' το αν θα αντέξουν το σκληρό πρεσάρισμα της Ν.Δ. τις επόμενες μέρες αλλά και τις γκάφες (Λιάτσος, αφισορύπανση κλπ).
. Η ΔΗΜΑΡ κινείται γύρω στο 7%. Δέχεται και αυτό το κόμμα την πίεση του ΠΑΣΟΚ.
. Η Χρυσή Αυγή όλα δείχνουν πως θα μπει στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστά κυμαινόμενα πέριξ του 5%
. Οι Οικολόγοι-Πράσινοι βρίσκονται λίγο πάνω απ' το 3%, που τους εξασφαλίζει την είσοδο στην επόμενη Βουλή.
. Εκεί γύρω (αλλά κάτω) από το 3% κινείται ο ΛΑΟΣ.
. Η ΔΗΣΥ της Ντ. Μπακογιάννη βρίσκεται γύρω στο 2.5% και θα παλέψει σκληρά για να μπει στη Βουλή.
. Η Δράση του Στ. Μάνου κινείται στο 1.5-2%.
. Γύρω στο 1.5% βρίσκεται η Κοινωνική Συμφωνία.
. Στο ίδιο ποσοστό (1.5%) κινείται και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: