ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έπεσε θύμα βιασμού για... ένα εισιτήριο λεωφορείου!

Το γέλιο και η χαρά μιας 22χρονης φοιτήτριας Νομικής από την Βρετανία δεν της βγήκαν σε καλό, αφού η έξοδος που έκανε για να γιορτάσει την ολοκλήρωση της διπλωματικής της εργασίας μετατράπηκε σε... εφιάλτη.

Όλα άρχισαν όταν η νεαρή κοπέλα χρειάστηκε 0,24 ευρώ για να αγοράσει εισιτήριο για το λεωφορείο προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Για κακή της τύχη δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, και έτσι ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να την περιμένει μέχρι να πεταχτεί σε ένα κοντινό ATM να βγάλει χρήματα. Όμως εκείνος δεν της έκανε τη χάρη.
Στις τρεις τα ξημερώματα η 22χρονη φοιτήτρια ειδοποίησε την μητέρα της για να πάει να την πάρει, ενώ για να την διευκολύνει άρχισε να περπατάει μέχρι μια κοντινή διασταύρωση στο Νότιγχαμ.
Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ένας 19χρονος μεθυσμένος άνδρας, ο οποίος της επιτέθηκε χωρίς έλεος. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο Joseph Moran αφού την βίασε είχε το θράσος να καλέσει το περιπολικό που περνούσε από την περιοχή, υποστηρίζοντας πως έπεσε τυχαία πάνω στο ημίγυμνο σώμα.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα της βρισκόταν σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο που έγινε ο βιασμός.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: