ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός: Καταδικάζει τα όσα συνέβησαν!!!

Τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, όσο και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ανδρεάς Γλυνιαδάκης, καταδικάζουν τα όσα συνέβησαν πριν από τον πρώτο τελικό και εν τέλει οδήγησαν στην αναβολή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τα όσα θλιβερά συνέβησαν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος από αγνώστους και εκφράζει την αγανάκτησή της. Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι όλα τα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι καλά στην υγεία τους».
Μάντζαρης «Πραγματικά κρίμα»
Όπως είναι φυσικό και οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν θέση στα όσα έγιναν, καταδικάζοντας τα γεγονότα.
«Εύχομαι τα παιδιά να είναι καλά. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα. Κάτι πρέπει να γίνει γι αυτό. Γιατί αν δε γίνει δεν πρόκειται να γίνει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.
Ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε «Όταν η ομάδα έχει πάρει το Ευρωπαϊκό, και ο Παναθηναϊκό πέρυσι είναι δυσάρεστο να συμβαίνουν αυτά. Είναι πραγματικά κρίμα. Πλέον σκεφτόμαστε πως θα κατέβουμε να παίξουμε. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο επόμενο παιχνίδι.
Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ και να γιορτάσουμε. Δε μας αφορά τι γίνεται έξω από το παρκέ».
Από την πλευρά του ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως «Ο αγώνας είναι μέσα στο παρκέ, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει και για τα επόμενα παιχνίδια. Όμως η όξυνση της κατάσταση δε βοηθά κανέναν. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θεωρούμε πως είναι λάθος αυτό που έγινε.
Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να σταματήσουν. Δεν είναι θέμα τρομοκρατίας, απλά πρέπει να σταματήσουν. Δε βοηθά κανέναν αυτό. Η ομάδα μου είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό μας γυρνά χρόνια πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: