ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δώνης αντί Μπόλονι στον ΠΑΟΚ!

Όπου Γιώργος και μάλαμα… 
Η «εφαρμογή» του γνωστού τραγουδιού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ λιγκ αφορά τον Γιώργο Δώνη, που ολοκλήρωσε μια εξαιρετική χρονιά στον Ατρόμητο. Αυτός ο… Γιώργος θα βρεθεί πιθανότατα στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Οι επαφές έχουν προχωρήσει, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση και ο Δώνης ετοιμάζεται να απαντήσει θετικά στην ομάδα, της οποίας υπήρξε φίλαθλος κατά την διάρκεια των εφηβικών του χρόνων, στη Θεσσαλονίκη. Ο πετυχημένος τεχνικός δήλωσε χθες ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γνωστοποιήσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο ή σε άλλη ομάδα. Όμως, οι αποκλειστικές πληροφορίες του www.sport2310.gr αναφέρουν ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και ότι το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας.
Στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2012-13 θα μετέχει 100% και ο Γιώργος Γεωργιάδης, του οποίου η συνεργασία με την ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον πρώην συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο, Ζήση Βρύζα. Ο Γεωργιάδης μπορεί να αναλάβει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο, σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» με τον Δώνη και δεν υλοποιηθεί η αρχική προφορική συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.
sport2310.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: