ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οι επτά λέξεις που είπε ο Κάρολος Παπούλιας στον Νίκο Μιχαλολιάκο!!!

Με χαρακτηριστική ψυχρότητα υποδέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, χθες στο προεδρικό Μέγαρο στα πλαίσια των συναντήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Τηρώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο ο κ. Παπούλιας κάλεσε τον κ.Μιχαλολιάκο με την κοινοβουλευτική σειρά το κόμματός του, προτελευταίο αλλά όπως κατέστησε σαφές από την αρχή δεν είχε να του πει σχεδόν τίποτε.
Ειδικότερα, μετά τον τυπικό χαιρετισμό, όταν έκλεισαν οι πόρτες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον κ. Μιχαλολιάκο: «Τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει;»
Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής απέπτυξε τις απόψεις του στον σιωπηλό Κάρολο Παπούλια, επί περίπου 15 λεπτά της ώρας. Και όταν αυτό σταμάτησε να μιλά τον ρώτησε: «Τελειώσατε;».
Οταν αυτός που απάντησε καταφατικά, σηκώθηκε και τον αποχαιρέτισε.
Βεβαίως είχε προηγηθεί η εξίσου ψυχρή υποδοχή του κ. Μιχαλολιάκου από τους δημοσιογράφους οι οποίοι ήταν καθισμένοι στο πάτωμα και δεν του απηύθυναν ερωτήσεις και έτσι έκανε δηλώσεις μόνον στο μικρόφωνο της κρατικής τηλεόρασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: