ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ικανοποιημένος ο Σάντος από την πορεία προετοιμασίας της Εθνικής!!!

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει για την πορεία της προετοιμασίας παραχώρησε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, στην Αυστρία. Ο κ. Σάντος ξεκίνησε με αποτίμηση των έως ώρα πεπραγμένων, δηλώνοντας την ικανοποίησή του.
«Στον αμυντικό τομέα θέλαμε να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε όσο καλά ξέρουμε, αλλά να βελτιωθούμε και στην πίεση στην επίθεση. Επιθετικά, θέλαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας, να βελτιώσουμε τις τοποθετήσεις μας και να δημιουργούμε φάσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες», ξεκίνησε ο κ. Σάντος.
Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε πιο συγκεκριμένος: «Από το τελευταίο φιλικό υπήρξαν βελτιώσεις αλλά περιμένω περισσότερες στο επόμενο. Τώρα που θα γυρίσουμε στην Αθήνα, οι παίκτες θα έχουν δύο μέρες για να απελευθερωθούν λίγο, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να φύγουμε για την Πολωνία, όπου θα δουλέψουμε και τις στημένες φάσεις. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για να είμαστε πιο φρέσκοι. Σε γενικές γραμμές, το πρόσημο είναι θετικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: