ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών χαπιών στην Εράτυρα Κοζάνης
Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη γεώτρηση στην Πτολεμαΐδα
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στα Γρεβενά.
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών χαπιών στην Εράτυρα Κοζάνης
Συνελήφθη χθες (11-05-2012) τις απογευματινές ώρες στην Εράτυρα Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, 40χρονος ημεδαπός για κατοχή χαπιών που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του συλληφθέντα, βρέθηκαν τριάντα έξι (36) ηρεμιστικά χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.
Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη γεώτρηση στην Πτολεμαΐδα
Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-05-2012) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας, τρείς ημεδαποί 23, 34 και 58 ετών, για παράνομη γεώτρηση.


Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν ενώ ενεργούσαν γεώτρηση, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 23χρονου, σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, με μηχάνημα έργου - γεωτρύπανο, για ανεύρεση-άντληση υπόγειου νερού, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη αδεία από την αρμόδια αρχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης.


Συνελήφθη χθες (11-05-2012) τις απογευματινές ώρες στην Κοκκινιά Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 18χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου διαπιστώθηκε ότι, καλλιεργούσε σε μπανιέρα μέσα στο σπίτι, εφτά (7) δενδρύλλια κάνναβης σε πλαστικά ποτήρια, ύψους από οκτώ (8) έως δώδεκα (12) εκατοστά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας.
Συνελήφθη σήμερα (12-05-2012) το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, 28χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κατελήφθη σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας να καλλιεργεί δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από επτά (7) έως δέκα έξι (16) εκατοστά, σε ισάριθμα αυτοσχέδια πλαστικά δοχεία εμφιαλωμένου νερού, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα.
Τα δώδεκα (12) δενδρύλλια κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: