ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δύο στελέχη του ΛΑ.ΟΣ προσχωρούν στη ΝΔ

Νέες απώλειες καταγράφει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη αφού δύο ακόμη υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματα του Άδωνι Γεωργιάδη και ανακοίνωσαν την προσχώρηση τους στην ΝΔ.
Πρόκειται για τους Κώστα Μακρυνόρη και Γιάννη Κοτσίρη.

«Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η πανστρατιά των Φιλοευρωπαϊκών και Κεντροδεξιών δυνάμεων, που θα διασφαλίσουν την παραμονή της Χώρας στην Ευρώπη και θα αναλάβουν την Εθνική ανασυγκρότηση» δήλωσε ο κ. Κοτσίρης.
«Ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και στρατεύομαι στον αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Μακρυνόρης.
Νωρίς σήμερα ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης δήλωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.


Δεν υπάρχουν σχόλια: