ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τελικός Champions League 2012!!!

Ξεπέρασαν το ενα εκατομμύριο οι αιτήσεις φίλων της Bayern για εισιτήρια...
Το γραφείο διαχείρισης της Bayern Munchen γνωστοποίησε ότι ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι αιτήσεις των οπαδών της ομάδας για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League με την Chelsea, στις 19 Μαΐου.

Την Κυριακή το απόγευμα έληξε η προθεσμία που είχε δώσει η UEFA για τις παραγγελίες των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς στο «Alianz Arena» και τα νούμερα ήταν εξωπραγματικά.
Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, ως διοργανώτρια αρχή, έχει ενημερώσει ήδη τις δύο ομάδες ότι θα μπορέσουν να διαθέσουν για τις ανάγκες των οπαδών τους από 17.500 εισιτήρια, ενώ η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου είναι 62.500 θεατές. Εάν αφαιρεθούν τα «μαγικά χαρτάκια» που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ, απομένουν 27.500 αδιάθετα.
Οι 231.000 παραγγελίες που είχε η UEFA δεν ήταν δυνατό να καλυφθούν, καθώς ως διοργανώτρια αρχή θα λάβει 7.000 εισιτήρια. Τα υπόλοιπα 20.500 διανεμήθηκαν με βάσει τις συμβάσεις που καθορίζονται ανάμεσα στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία και των 53 ενώσεων που εκπροσωπεί, αλλά και των χορηγών.
Η γερμανική ομάδα είναι υποχρεωμένη από τις 100 υφιστάμενες παραγγελίες να ακυρώσει τις 88 και θα ακολουθήσει κλήρωση, την Τετάρτη 2 Μαΐου, παρουσία συμβολαιογράφου, προκειμένου να μοιραστούν τα εισιτήρια του τελικού. Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει «ανθεί» και η «μαύρη αγορά». Στο διαδίκτυο ένα εισιτήριο που έχει αρχική τιμή 370 ευρώ πωλείται μέχρι και 8.000 ευρώ! Το πρόβλημα για όσους σπεύσουν να προχωρήσουν σε τυχόν τέτοιες αγορές είναι ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά κι αν δεν υπάρχει ταυτοποίηση με τον ιδιοκτήτη, τότε δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο.
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: