ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τελικός... Champions League για ΑΕΚ με Παναθηναϊκό

Την ώρα που στα διοικητικά παρατηρείται στασιμότητα, η ΑΕΚ δίνει τη μεγάλη της «μάχη» μέσα στο γήπεδο, ελπίζοντας σε δικαίωση
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20/05, 20:00), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play offs, έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού για την ΑΕΚ.

Από σήμερα (17/05) κιόλας οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αφήσουν στην άκρη τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και να συγκεντρωθούν στο μεγάλο παιχνίδι με τους «πράσινους».
Στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο δεν βγάζουν από το μυαλό τους ότι με νίκη η ομάδα θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση των play offs και την έξοδό της στα προκριματικά του Champions League, σε περίπτωση που δεν υπάρξει τιμωρία από την UEFA.
Ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει να δει σήμερα (17/05) αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα ξεκινήσει προετοιμασία... νίκης.
Το ζητούμενο για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι να προσπαθήσει να διατηρήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και με καλή ψυχολογία, έτσι ώστε να διεκδικήσει με όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες το εισιτήριο για το Champions League.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

οι επόμενοι είναι μηδέν...