ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Eurovision 2012, ο τελικός: Σε ποια θέση δίνουν την Ελευθερία Ελευθερίου τα στοιχήματα; (videos)

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2012 πλησιάζει και τα στοιχήματα για τα φαβορί δίνουν και παίρνουν! Ποιον όμως τα πιο πρόσφατα στοιχήματα δίνουν νικητή και σε πια θέση φιγουράρει η Ελλάδα με την δική μας Ελευθερία Ελευθερίου και το "Aphrodisiac";

Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο στοίχημα Eurovision 2012 για το μεγάλο νικητή, η Σουηδία βλέπουμε πως είναι ξεκάθαρα το πιο σίγουρο φαβορί με απόδοση 2.00, ενώ καραδοκούν και οι «Γιαγιάδες» της Ρωσίας που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ημιτελικό με απόδοση 6.50.
Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac προσφέρεται σε απόδοση 35.00 για την 1η θέση και 4.50 για να πλασαριστεί στην 4άδα, ενώ η Ήβη Αδάμου που εκπροσωπεί την Κύπρο με το La La Love «πληρώνει» 50 φορές σε όποιον ποντάρει πάνω της!


Ακόμη, οι φίλοι του θεσμού μπορούν να προβλέψουν από το πόσες χώρες θα δώσουν 12 βαθμούς στο Aphrodisiac (με την επιλογή 4 έως 6 να προσφέρεται στο 2.30) μέχρι και πόσες χώρες θα αποδειχθούν «τσιγκούνες» στη βαθμολογία τους μη δίνοντας κάποιο βαθμό στην Ελευθερία (φαβορί εδώ είναι παραπάνω από 10 χώρες με απόδοση 1.35).
Επίσης, υπάρχουν επιλογές για το που θα δώσει η Ελλάδα το 12άρι της, από ποιες χώρες θα λάβει 12 πόντους καθώς και στοιχήματα που αφορούν την τελική κατάταξη της Ελλάδας.
Δείτε τις εμφανίσεις των φαβορί από τους ημιτελικούς:















Δεν υπάρχουν σχόλια: