ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού στυλίστα μέσω Facebook. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Απόπειρα αυτοκτονίας φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει γνωστός Έλληνας στυλίστας που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.
Το μήνυμα που άφησε όμως στη σελίδα του στο Facebook και η άμεση κινητοποίηση των φίλων του, κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.
Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν ο νεαρός στυλίστας που έχει συνεργαστεί σε παραγωγές των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών και δισκογραφικών εταιρειών ανάρτησε ένα “post”, το τελευταίο του “post”, όπως έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook. Ο ίδιος έγραφε πως τα τελευταία δυο χρόνια έχε αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.
“Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω. Τα τελευταία δυο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ! Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Να είστε καλά!”, έλεγε το μήνυμά του.
Αμέσως το προφίλ του πήρε φωτιά από τους φίλους του που ανησύχησαν και άρχισαν να του στέλνουν δεκάδες μηνύματα για να τον αποτρέψουν να κάνει οτιδήποτε μπορούσε να του προκαλέσει κακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: